Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. 2010 video BY U.P. TEAM

Ξεκινήσαμε Σάββατο πρωί προς Θεσσαλονίκη για το πολυαναμενόμενο ράλλυ Δ.Ε.Θ. Υπήρξαν αρκετά καλές συμμετοχές αλλά είχαμε ήδη μάθει ότι οι Άρης Βωβός-ΕΛ ΕΜ δεν θα τρέξουν, κρίμα καθώς πάντα προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα. Επίσης στα μέσα του Σαββάτου μάθαμε  ότι δεν θα τρέξουν ούτε οι Τσολακίδης-Μαυροματίδης με το μοναδικό Fiat Punto S2000(τελευταία φορά το είδαμε στο ακρόπολις του 2009) με αποτέλεσμα να μειωθεί πολύ ο ανταγωνισμός αλλά και το αναμενόμενο θέαμα.
 Τα πληρώματα δήλωσαν ότι η ιδέα του shakedown ήταν καταπληκτική (και θα συμφωνήσουμε) αφού έτσι μπορούν να κάνουν κάποιες τελευταίες ρυθμίσεις και να «ζεσταθούν», πριν ριχτούν στη μάχη με το χρόνο την Κυριακή.
 Η οργάνωση έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και όλα κύλησαν ομαλά.

Υ.Γ. Δυστυχώς για άλλη μια φορά ορισμένα πληρώματα οδηγούσαν γρήγορα και επικίνδυνα στις απλές διαδρομές αδιαφορώντας για τον Κ.Ο.Κ. την ώρα που απλοί οικογενειάρχες πηγαίνανε στις δουλείες τους. Είδαμε μέχρι Mitsubishi evo να κάνει ζιγκ ζακ και ελιγμούς στην επιστροφή του στο service park μετά από πέρασμα του στο shakedown. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια, την επόμενη φορά η κάμερα δεν θα είναι κλειστή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου