Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

88 συμετοχές στην Ανάβαση Πορταριάς

Συμετοχές:

Δελτίου Τύπου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων θα επανεκκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου στο Πήλιο, με κύριο χαρακτηριστικό τον μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Όλα είναι έτοιμα, για τον 6ο γύρο του φετινού πρωταθλήματος αναβάσεων, η δυναμική του οποίου παραμένει αναλλοίωτη. Η ανάβαση Πορταριάς, που διεξάγεται στο Πήλιο, θα φιλοξενήσει τα αγωνιστικά, ομάδες, οδηγούς και θεατές, σε μία διαδρομή των 3.070 μέτρων, που καταλήγει στην Πορταριά. Την οργάνωση του αγώνα, έχει αναλάβει φυσικά η τοπική Λ.Α.Βόλου, η οποία θα προσπαθήσει για ακόμη μια φορά για το καλύτερο. Όπως συνηθίζεται, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου ξεκινά με τον τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων ο οποίος θα διεξαχθεί μπροστά στο Ξενοδοχείο Ξενία της Πορταριάς από ώρα 08:00 – 11:00 και εν συνεχεία οι χρονομετρημένες δοκιμές του αγώνα στις 12:30, ενώ την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί, το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση.

Οι συμμετοχές, που αγγίζουν τις 90, δίνουν τον τόνο για το τι μέλλει γενέσθαι στον αγώνα. Όλες οι κλάσεις, παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον και πολλές συμμετοχές, ενώ το γεγονός ότι εισερχόμαστε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έχει προσδώσει ιδιαίτερο βαθμολογικό χαρακτήρα στα τελικά αποτελέσματα της συγκεκριμένης ανάβασης. Το αγωνιστικό μενού της ανάβασης Πορταριάς θα ανοίξει η κατηγορία Ν, όπου την παράσταση κλέβει η κλάση Ν/2. Βέβαια, μπορεί οι μάχες στις κλάσεις Ν/1 και Ν/2 να είναι μεγάλες, ωστόσο πάντα αγαπημένη κλάση της νορμάλ κατηγορίας αποτελεί για τους θεατές η Ν/4.

Έπειτα, θα ακολουθήσουν τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Α με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλες τις κλάσεις. Τέλος, στη διαδρομή της ανάβασης θα βρεθεί η αγαπημένη κατηγορία θεατών και οδηγών. Ο λόγος φυσικά για την κατηγορία Ε. Οι κορυφαίοι οδηγοί πολλοί, ενώ τα καλά αυτοκίνητα δε λείπουν.
Αξιοσημείωτο ο μεγάλος αριθμός από Βολιώτες οδηγούς οι οποίοι ανέρχονται σε 22, ενώ και από τη γειτονική Λάρισα δεν λείπουν οι συμμετοχές οι οποίες είναι περίπου 10. Τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθεί ο πίνακας συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου