Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

MOTO GP Aragon: Επέστρεψε στις νίκες ο Stoner!!!


Χρειάστηκε να περάσουν 11 μήνες για να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Casey Stoner.
Ο Αυστραλός αναβάτης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο GP του Aragon, περνώντας δίκαια πρώτος τη γραμμή του τερματισμού με χρόνο 42:16.530.
Ο Stoner ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα, στρίβοντας πρώτος έπειτα από την εκκίνηση, μία θέση που δεν έχασε παρά την επίθεση που δέχτηκε από τον Lorenzo. Μετά τους τρεις πρώτους γύρους μάλιστα, άρχισε να φτιάχνει διαφορά από τους αντιπάλους του, ενώ δεύτερος πλέον ήταν ο Pedrosa.
Η μέρα ανήκε εξ ολοκλήρου στη Ducati, καθώς ο Nicky Hayden ήταν εξαιρετικός και δεν άφησε περιθώρια στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Lorenzo, τερματίζοντας στην 3η θέση. Αυτή ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο Αμερικανός ανέβηκε στο βάθρο των νικητών.
Ανάμεσα στους αναβάτες της Ducati μπήκε σφήνα ο Dani Pedrosa, ο οποίος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Stoner αν και ήταν φαβορί για τη νίκη.
Στην πρώτη δεκάδα, πίσω από τον τέταρτο Lorenzo, τερμάτισαν οι Ben Spies (Monster Yamaha), Valentino Rossi (Fiat Yamaha), Marco Simoncelli (San Carlo Honda Gresini), Alvaro Bautista (Rizla Suzuki), Marco Melandri (San Carlo Honda Gresini) και Aleix Espargaro (Pramac Racing).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου