Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

O Alonso έδωσε το σύνθημα της τελικής αντεπίθεσης.

Τέσσερις αγώνες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 και ο Fernando Alonso έδωσε το σύνθημα της τελικής αντεπίθεσης της Ferrari.
Το προσεχές τριήμερο 16-18/10 η πίστα Σουζούκα της Ιαπωνίας φιλοξενεί τον 16ο γύρο και ο Ισπανός πιλότος της Ferrari ταξίδεψε στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου με κεκτημένη ταχύτητα από τις δύο διαδοχικές νίκες στα Grand prix της Μόντσα και της Σιγκαπούρης.
Ο Alonso σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των πιλότων και υπολείπεται 11 βαθμών του πρωτοπόρου, Mark Webber (Red Bull). Οσον αφορά τη Ferrari με 319 βαθμούς κατέχει την 3η θέση στη βαθμολογία των κατασκευαστών. Πρώτη είναι η Red Bull με 383 βαθμούς και δεύτερη η McLaren με 359.
Ο Ισπανός μίλησε για τους επερχόμενους αγώνες στέλνοντας το σαφές μήνυμα ότι τώρα αρχίζει να σοβαρεύει η κατάσταση: "Τώρα αρχίζουν να σοβαρεύουν τα πράγματα. Θα πρέπει να πονέσουμε και ήρθε η ώρα όλοι μας να τα δώσουμε όλα. Πιστεύω ότι το κλειδί είναι να τερματίζουμε πάντοτε στο βάθρο και θα κάνουμε τις μαθηματικές πράξεις στο Αμπου Ντάμπι".

http://www.contra.gr/Motorsport/World/Formula1/291547.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου