Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Superleague Formula: "Ερυθρόλευκη" pole position



Τη δεύτερη pole position της σεζόν κατέκτησε το μονοθέσιο του Ολυμπιακού, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση στην πίστα του Ordos για τον 10ο γύτο της Superleague Formula.
Η μέρα ξεκίνησε ιδανικά για τον Ben Hanley που σημείωσε την τρίτη ταχύτερη επίδοση σε αμφότερες τις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών, με χρόνους 1:31.201 και 1:31.645, αντίστοιχα.
Η κλήρωση των ομίλων έστειλε τον Ολυμπιακό στο δεύτερο γκρουπ, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τους συλλόγους: Άντερλεχτ, Βασιλεία, Μπορντό, Σπόρτινγκ, Γαλατάσαραϊ, Αϊντχόφεν, Φλαμένγκο, καθώς και το μονοθέσιο της Κίνας.
"Είμαι κατενθουσιασμένος. Είχαμε κάποια μικρά προβλήματα κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών αλλά η ομάδα μου έκανε εξαιρετική δουλειά και τώρα έχουμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο. Ο John (σ.σ. Martin) στον τελικό έκανε ένα λάθος στην τελευταία στροφή και έτσι κατάφερα να πιέσω και να κατακτήσω την pole. Αύριο (σ.σ. την Κυριακή 3/10) είναι πολύ σημαντικό να σημειώσουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε, ώστε να πλησιάσουμε όσο γίνεται τους τέσσερις συλλόγους που βρίσκονται πάνω από μας στη βαθμολογία", ήταν το σχόλιο του Hanley
Πηγή - Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου